Waarom geven goksites gratis geld weg?

Mogelijk heb jij ook wel eens gehoord ‘voor niets gaat de zon op’. Hiermee wordt gesuggereerd dat voor de rest je overal voor moet betalen op de een of andere manier. Gratis geld bij een goksite zal dan ook meteen de alarmbellen doen rinkelen bij de meeste spelers. En we kunnen er niets anders van maken, maar dit is wel terecht. Gratis is namelijk maar tot op een bepaalde hoogte gratis. Goksites geven dit niet zomaar weg. Ze hopen er namelijk op termijn wel zelf beter van te worden. Toch, als jij genoeg discipline hebt, is gratis geld bij goksites echt gratis. Lees hieronder meer.

De reden dat goksites gratis geld weggeven

Net zoals dat je bij je boodschappen gratis spulletjes krijgt, bij een tankstation gratis zegels en bij een zak chips gratis flippo’s (vroeger 😉 is ook een gratis bonus bij een goksite niet altijd 100% gratis te noemen. Zo zul je vaak wel eerst zelf geld moeten storten om in aanmerking te komen voor de bonus. Echter, de gratis geld bonussen op onze homepage verplichten jou qua zelf storten tot niets. Je kunt ze gratis ontvangen. Het enige wat je wel moet doen is een account registreren. Dit vereist bijvoorbeeld jouw emailadres. Je zult dus mogelijk in de toekomst eens een mailtje van de goksite ontvangen (hier kun je je wel meteen weer voor afmelden).

Dit is dan ook meteen de reden van de gratis gokgeld aanbiedingen. Het is een manier om nieuwe spelers zover te krijgen om een account te registreren. Zodra een speler namelijk een account heeft geregistreerd en heeft ervaren hoe leuk online gokken bij de goksite is dan is de stap naar zelf geld storten niet zo groot meer. Het is dus een lokkertje van de goksite. En op zich hoeft het ze niet zoveel geld te kosten, omdat de meeste spelers het gratis geld toch binnen een paar minuten alweer hebben verloren.

* Je zult nooit verplicht worden om geld te storten bij de goksite. Met aantrekkelijke bonussen weten ze je echter misschien wel te overtuigen. Voor spelers met genoeg discipline kan gratis gokgeld echter altijd 100% gratis blijven.

Tevens moet je vaak voldoen aan bepaalde voorwaarden

Wat wel een beetje jammer is, is dat je vaak aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. Dat je maar één keer mag registreren en dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn spreekt voor zich. Maar dat je maar tot bijvoorbeeld een maximum van €100 kunt winnen met het gratis geld of dat je eerst zelf een minimale storting moet doen alvorens je kunt laten uitbetalen is wel wat jammer.

Deze voorwaarden verschillen echter per goksite en het is wel aan te raden om deze voorwaarden eerst op de site van de aanbieder even door te nemen. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *